علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

حماس: به همه شروط خود پایبندیم

حماس: به همه شروط خود پایبندیم یک منبع وابسته به حماس با تاکید بر پایبندی مقاومت فلسطین به همه شروط خود در هر توافق آتش‌بس و تبادل اسرا گفت، نتانیاهو در رسیدن به توافق جامع، جدی نیست و اشغالگران بدانند بعد از شکست نظامی، نمی‌توانند در مانورهای رسانه‌ای و دیپلماتیک پیروز شوند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  درحالی که چارچوب توافق پیشنهادی پاریس برای تبادل اسرا و آتش‌بس در غزه هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است، یک منبع آگاه در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که این جنبش همچنان با میانجی‌های قطری و مصری در ارتباط است تا پاسخ صهیونیست‌ها را درباره توافق آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا بداند.

 

این منبع در گفت‌وگو با الجزیره تاکید کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر درحال انجام مانور رسانه‌ای است تا بتواند با فشارهای جامعه اسرائیلی و خانواده‌های اسرای صهیونیست و نیز فشارهای بین‌المللی که خواستار پایان جنگ علیه غزه هستند، مقابله کند و او در مسیر رسیدن به یک توافق جامع، جدی نیست.

 

منبع مذکور افزود، هیچ توافقی که منجر به برقراری امنیت، ایجاد سرپناه، امدادرسانی مستمر به مردم غزه و بازسازی این منطقه و تامین یک زندگی شرافتمندانه برای مردم ما نشود، معنایی ندارد و تداوم تجاوزات اشغالگران علیه مردم فلسطین و ادامه محاصره ضد غزه تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست.

 

وی تصریح کرد، اشغالگران صهیونیست باید بدانند آنها که در میدان نبرد نظامی شکست خورده‌اند، هرگز در مانورهای رسانه‌ای و دیپلماتیک یا مذاکره پیروز نخواهند شد.

 

از سوی دیگر وبسایت عبری والا گزارش داد که اسرائیل پاسخ خود را به قطر و مصر ابلاغ کرده و بسیاری از خواسته‌های حماس را نمی‌پذیرد و آماده مذاکره بر اساس پیشنهاد اصلی نشست پاریس است.

 

درحالی که طی دو هفته گذشته مباحثات زیادی درباره وضعیت غزه و آتش‌بس در این منطقه و همچنین پرونده تبادل اسرا وجود داشت و اخیرا مذاکراتی در پاریس در این زمینه انجام شده بود، اخیرا قطر اعلام کرد که دوحه پاسخ مثبتی از حماس در رابطه با توافق آزادی اسرا دریافت کرده است. در بیانیه حماس به این منظور آمده است: پس از مشورت با رهبری جنبش و جناح‌های مقاومت، پاسخ خود درباره چارچوب پیشنهاد پاریس را به اطلاع قطر و مصر رسانده‌ایم و برای تضمین آتش بس جامع، پایان دادن به تجاوز، رفع محاصره و تبادل اسرا با روحیه مثبت با این پیشنهاد برخورد کردیم.

 

اما حماس در سند پاسخ خود به چارچوب توافق پیشنهادی پاریس چندین شروط مهم را جهت انجام این توافق ذکر کرده که توقف کامل تجاوزات صهیونیست‌ها به غزه و خروج ارتش اسرائیل از این منطقه و رفع محاصره غزه و ... از جمله بارزترین آنهاست.

 

روز پنجشنبه یک منبع در مقاومت فلسطین اعلام کرد، مقاومت از همه امکانات نظامی و نیروی انسانی کافی برای مقابله با دشمن برای طولانی‌ترین زمان ممکن برخوردار است. پاسخ مثبت مقاومت فلسطین به چارچوب طرح پاریس در درجه اول منافع مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری و قدس و همچنین منافع نیروهای مقاومت و ملت‌های منطقه را در نظر می‌گیرد و هرگز به معنای کاهش قدرت مبارزه مقاومت نیست./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار